Deze website maakt gebruik van cookies om het browsen voor u te optimaliseren. Door gebruik te maken van onze website stemt u in met het gebruik van cookies op uw toestel zoals beschreven in ons Cookiebeleid.

Beoordelingen

8,2 Beoordelingsscore
Overzicht score
Hygiëne
8,4
Comfort
7,5
Locatie accommodatie
9,2
Faciliteiten
7,6
Personeel
8,6
Waar voor uw geld
7,9
Beoordelingen
    Sjoerd
    nl
    9,2
    12 juni 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Georgy
    be
    2,5
    1 juni 2017
    Om te huilen
    Hygiëne , matrassen , geen service , heb al veel gezien maar dit was ronduit het slechtste wat ik ooit ben tegen gekomen.
    Kamers waren niet echt hygiënisch en in de ochtend was er helemaal geen water om te douchen. Ook was er niemand aanwezig om je te bevragen. Bedden waren super slecht deze lagen helemaal door.
    Jules
    nl
    7,9
    9 januari 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Tineke
    nl
    6,7
    19 oktober 2016
    Mooie locatie maar erg rumoerig
    douche op de gang en erg gehorig. Herrie van de straat en de gang.
    ontbijt was goed
    be
    7,9
    25 augustus 2016
    heel tevreden
    dubbel glas of isolerend glas veel nachtlawaai
    ligging in hippe trendy buurt
    Sisi
    be
    6,7
    18 augustus 2016
    Een kamer waar je enkel komt om te slapen, maar niet om er ook even uit te rusten.
    Problemen met vocht zorgen voor geurhinder. Alle pogingen tot spijt blijft dit toch wel overheersen... en dit zie je niet op een foto met een mooi opgemaakt bed. Het is ook een best donkere kamer geweest. Geen contact met de buitenwereld.
    De ontvangst was professioneel, open minded, flexibel als je later arriveert dan gedacht.
    nl
    8,3
    16 juli 2016
    Fijne plek
    Vanuit de buurt hoor je veel geluid. Er zijn een aantal bars die door de week tot 02.00 en in het weekend tot 05.00 open zijn. Met de airco aan hoorden we het niet, maar als die uit was hadden we er wel last van.
    De locatie is perfect, alles lopend heel goed te doen en in een wijk waar 's avonds veel gezelligheid en leven is. De eigenaar, Claudio, is erg vriendelijk en behulpzaam. De kamer was vrij klein maar goed en het ontbijt was bescheiden maar lekker (koffie en croissant bij een eettentje om de hoek).
    Marieke
    nl
    7,5
    19 mei 2016
    Goede plek, maar niet de 8,5 waard die aangegeven staat
    De deuren van de douche vallen er uit! Bij 1 kamer veel lawaai, boven een bar
    De lokatie is perfect, kamers zijn goed
Sluiten